Familiedag op 29 september 2018 in de Zoo van Antwerpen

Graag nodigen wij jullie uit op onze Familiedag in Antwerpen op zaterdag 29 september 2018. Wij verwachten jullie om 13u aan de ingang van de ZOO, Koningin  Astridplein 20-26.

Dit jaar zullen wij onze Familiedag houden in de Antwerpse ZOO. Ons programma voorziet een bezoek achter de schermen en een familiezoektocht. Voor het bezoek achter de schermen is er één verplichting: voor deelname hieraan moeten de kinderen 12 jaar oud zijn. De kinderen die jonger zijn dan 12 jaar, kunnen deelnemen aan een kidsrondleiding met gids voor de schermen in de dierentuin. Omstreeks 15u zal iedereen kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Alle leden van onze Beroepsvereniging en de niet-leden, evenals hun gezin, zijn van harte uitgenodigd. Een ideale gelegenheid om te ontstressen en bij te praten, of kennis te maken met collega’s. Deze locatie is prima bereikbaar via het openbaar vervoer: neem de trein tot Antwerpen Centraal; de ZOO is onmiddellijk naast dit station gelegen. Voor degenen die met de auto naar de Familiedag komen, zijn er twee parkings in de omgeving beschikbaar, namelijk: Parking Station ZOO  (Deze parking is gelegen op 250 m wandelafstand van ZOO Antwerpen, grenzend aan het Radisson BLU hotel met als adres: Van Schoonhovestraat 25-27, 2060 Antwerpen)  en de Q-Park Astridplein (Deze parking is vlakbij ZOO Antwerpen, gelegen onder het Koningin Astridplein 41, 2018 Antwerpen – voor de GPS: Gemeentestraat 32, 2018 Antwerpen.)

Jullie inschrijving verwachten wij vóór 16 september 2018, samen met jullie bijdrage. In die bijdrage is jullie toegangsticket en het hapje en drankje inbegrepen. Wij voorzien het einde van deze Familiedag omstreeks 17u30. Wij hopen dat deze Familiedag jullie zal bekoren zodat 29 september weer een topdag wordt voor onze beroepsvereniging.

Met vriendelijke groeten,
Namens het  “Familiedag”-comité

Inschrijven
Inschrijven kan met dit formulier Inschrijving-familiedag-Antwerpen-2018
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Christiaan Lenaerts, Doleegstraat 22, 3001 Leuven (Heverlee), notarismedewerkers.leuven@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s