Familiedag in Leuven

Op zaterdag 23 april 2016 organiseert de Koninklijke Beroepsvereniging van het Notarispersoneel haar Familiedag in Leuven.

Wij spreken af om 13u in de inkomhal van het Provinciehuis van de provincie Vlaams-Brabant aan het Provincieplein 1 te 3010 Leuven (Kessel-Lo), in de directe nabijheid van het station van Leuven.

Ter gelegenheid van onze Algemene Vergadering in het jaar van het 100-jarig bestaan van onze Beroepsvereniging hadden wij reeds een eerste kennismaking gehad met de stad Leuven. Dit jaar zullen wij u de stad Leuven laten bekijken zowel binnen als buiten haar grenzen. Hiervoor kunnen wij een beroep doen op een rit met de Zonnetrein en op enkele ervaren stadsgidsen die ons de stad en haar omgeving zullen laten bewonderen. Zoals u weet, is de hoofdstad van Vlaams-Brabant sterk veranderd de laatste jaren.

Een familiedag betekent voor onze beroepsvereniging: de collegiale contacten onderhouden die wij al jaren kennen en voor de nieuwe collega’s is dit vooral de gelegenheid om elkaar te leren kennen in een aangename en vriendschappelijke sfeer.

Wij beëindigen ons namiddagprogramma in de Salons Georges te Leuven, aan het Hogeschoolplein. In dit gezellige kader wacht ons een tasje koffie of thee, een frisdank, of waarom niet, een Stella rechtstreeks van de bron met een lekker stukje taart. Wij voorzien het einde van deze familiedag omstreeks 17u30.

Voor degenen die zouden geïnteresseerd in een soupertje bij kaarslicht of zelfs een overnachting in Leuven by night. Dit kan uiteraard allemaal, meer informatie vindt u terug op de website van de stad Leuven: www.leuven.be (onder: horeca en toerisme).

Indien u bijkomende inlichtingen wenst, aarzel dan niet om te mailen naar: christiaan.lenaerts@telenet.be .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s