Bezoek BRAFA gratis!

Van 23 tot en met 31 januari 2016 geeft BRAFA, een van de toonaangevende Europese kunst- en antiekbeurzen, het startschot van alweer een prachtig cultureel jaar. Dankzij de herinrichting van de hoofdingang biedt de vernieuwde tentoonstellingsruimte dit jaar plaats aan 136 galerieën. De oppervlakte en het aantal exposanten worden hierdoor met meer dan 10% verhoogd. Met deze uitbreiding spelen de organisatoren in op het stijgende aantal kandidaat-exposanten en op hun streefdoel om de bezoeker nog meer variëteit en kwaliteit te bieden.
BRAFA 2016

Onder de nieuwe exposanten verwelkomt Brafa prestigieuze galerieën met als specialiteit archeologie, design en moderne en hedendaagse kunst. De beurs kon deze voorliefde voor de avant-gardistische kunst niet negeren, want Brussel heeft op dit vlak uiteraard een geprivilegieerde plaats op het internationale toneel.

Belgische en buitenlandse kunstliefhebbers en -verzamelaars schatten het eclectische karakter van de beurs erg naar waarde. Brafa biedt uitzonderlijke werken te koop aan: klassieke en moderne schilderijen, meubelen, beeldhouwwerk, design uit de 20e eeuw, primitieve kunst, klassieke en precolumbiaanse archeologie, Oosterse kunst, juweelkunst, andere kunstobjecten en curiosa …

Op initiatief van de Floraliën Gent (eregast van deze 61e editie) worden de glaskoepels van Tour & Taxis door Mark Colle als een heuse bloemenserre getooid. De talentvolle Antwerpse florist dankt zijn bekendheid vooral aan zijn gewaagde ensceneringen voor de modedefilés van Dries Van Noten en Dior. Zijn tijdelijke, kleurrijke creaties trakteren de bezoekers op een adembenemend schouwspel en geven het geheel een ietwat exotische toets.

Bovendien zijn er dagelijks rondleidingen en lezingen door mensen uit de kunstwereld. Een leerrijke introductie voor wie nog niet zo vertrouwd is met de kunstsector.

Wilt u de nieuwe editie van BRAFA ontdekken en een magische reis doorheen de tijd en verschillende culturen beleven? BRAFA schenkt aan 50 lezers van Notarius een toegangskaart voor 2 personen. Uw kans wagen? Stuur dan vlug een e-mail naar bogaert@fednot.be. De eerste 50 vallen in de prijzen!


BRAFA – Brussels Art Fair
23→31 januari 2016 van 11 tot 19 u.
Donderdag 28 januari 2016 van 11 tot 22 u.
Tour & Taxis, Havenlaan 86 C – 1000 Brussel


Foto’s: Emmanuel Crooÿ

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s