Bekijk de foto’s van het Jaarverslag 2014

In aanwezigheid van minister van Justitie Koen Geens stelden we vorige week officieel het Jaarverslag 2014 voor. Onder de aanwezigen ook de jonge notarissen en notarissen in spe, de hoofdrolspelers van het jaarverslag. Voorzitter Lorette Rousseau gaf in haar speech aan dat het notariaat vandaag moderner, vrouwelijker en dynamischer dan ooit is. Nieuw verkozen voorzitter Erik Van Tricht voegde daar nog het digitale aspect aan toe. Met projecten zoals eRegistration en eDossier speelt het notariaat een voortrekkersrol in de informatisering van justitie.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Foto’s: Denis Erroyaux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s