Paaseierenraap voor kansarme kinderen

Op paaszondag vlogen de paasklokken over Gentbrugge! Voor kinderen die het thuis financieel moeilijk hebben, werd het een dag om niet snel te vergeten. In de tuin van het woon-zorgcentrum De Vijvers in Gentbrugge konden zij hun mandje vullen met chocolade paaseieren. De notarissen van Oost-Vlaanderen schonken 5.000 euro aan het OCMW Gent.

Met dit geld konden zij er een unieke dag van maken. Kansarme gezinnen werden verwelkomd met een ontbijt, verblijd met een paaseierenraap en om af te sluiten getrakteerd op een barbecue. De hele tijd waren er ook tal van randactiviteiten zoals een schmink- en kapperstand voor grote en kleine kinderen om van de dag een heus feest te maken!

Foto’s: Pieter Goethals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s