Wat te doen bij een scheiding? Ontdek de nieuwe brochure

Een brutale scheiding, een onverwacht vertrek, of het einde van een lange periode van crisissen en vragen… Uw leven zal wellicht grondig gereorganiseerd moeten worden. Of het nu een eenzijdige beslissing was, dan wel een besluit dat jullie samen hebben genomen, heel waarschijnlijk heeft u nu een heleboel vragen.

Deze brochure heeft tot doel u op weg te helpen tijdens de eerste periode na een scheiding. Ze verleent informatie over de deskundigen die u kunnen helpen, maar legt ook de grote principes uit die bij een (echt)scheiding gelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s