Bezoek BRAFA gratis

BRAFA of Brussels Art Fair, één van de belangrijkste kunstbeurzen van Europa en de meest prestigieuze in België, zal van 24 januari tot 1 februari 2015 plaats vinden in de prachtige hallen van Tour & Taxis, meesterwerk van ons nationaal industrieel patrimonium. Kunstliefhebbers, verzamelaars en actoren van de kunstmarkt kijken elk jaar weer uit naar dit evenement. De sleutelwoorden van haar succes zijn: eclectisme, kwaliteit en een rijk en gevarieerd aanbod. Brafa neemt de bezoeker mee op ontdekkingstocht langs meerdere millennia van artistieke creatie en een ware reis rond de wereld.

Brafa

Na de recordeditie van 2014, die meer dan 55.000 bezoekers lokte, is BRAFA in topvorm. Voor haar 60ste verjaardag ontvangt ze maar liefst 126 exposanten uit een vijftiental landen. Zij stellen allemaal hun mooiste en meest recente ontdekkingen in Brussel tentoon; binnen verschillende domeinen zoals archeologie, oude kunst, meubelen, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, design 20ste eeuw, juwelen, ….

Bij wijze van bekroning van de 60ste editie heeft de Koningin Boudewijnstichting een exclusieve, onuitgegeven tentoonstelling bedacht onder de titel ‘De Belgische verzamelaar’. Daarin wordt een selectie kunstwerken van alle tijden en alle stijlen tentoongesteld. Ze hebben echter wel één iets gemeen: ze komen stuk voor stuk uit Belgische privéverzamelingen. Deze tentoonstelling wil een hulde brengen aan de verzamelaar, die het culturele erfgoed in stand houdt en doorgeeft.

Kunstliefhebbers hebben dus weer mooie vooruitzichten voor januari!

BRAFA schenkt aan Notarius 50 toegangskaarten geldig voor 2 personen. Wenst u graag BRAFA te ontdekken ? Stuur dan een mailtje naar Charlotte Maertens : maertens@fednot.be

www.brafa.be


Foto’s: Emmanuel Crooÿ

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s