De Europese notariaten op bezoek in het Notarishuis

Op 11 en 12 december jl. vond de algemene vergadering van het Europees notariaat plaats in het notarishuis te Brussel. 75 vertegenwoordigers uit de 22 nationale notariaten van de Europese Unie namen deel. Het Belgisch voorzitterschap van de CNUE (www.cnue.eu) stond vooral in het teken van de uitbouw van een strategie voor het Europees notariaat (Plan 2020): een toekomst met een sterk notariaat op Europees niveau. Het mandaat van André Michielsens loopt ten einde op 31 december 2014. Het slot van een belangrijk Europees hoofdstuk voor het Belgisch notariaat, dat nu reeds visionair wordt genoemd. Vanaf 1 januari neemt Jean Tarrade, notaris in Parijs en voormalig voorzitter van het Frans notariaat, de voorzittershamer over.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Foto’s: Denis Erroyaux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s