Maak kans op 3.000 euro!

Het “Startersproject”, een uitdaging voor toekomstige notarissen

Om studenten notariaat en stagiairs bij het Congres van Luik, dat doorgaat op 23, 24 en 25 september 2015, te betrekken, hebben de organisatoren beslist om het Startersproject te lanceren. Deelnemen is mogelijk voor studenten Master in het Notariaat, stagiairs in een notariskantoor en ervaren medewerkers die zich voorbereiden op het vergelijkend examen.

Er zal hen gevraagd worden om een nota van 5 tot 15 pagina’s te schrijven over een anticipatief thema in verband met de verkoop van vastgoed. Enkele voorbeelden: “Hoe kunnen we de garantie van de verborgen gebreken vervangen?” “Hoe kunnen we eindelijk relevante stedenbouwkundige inlichtingen leveren? “Elektronisch dossier online consulteerbaar door de cliënt”, “Cloud, Facebook, sociale media en vastgoedverkoop”, enz.

De tien beste bijdragen van elke taalrol zullen geselecteerd worden. Elke geselecteerde kandidaat zal zijn werk voor een jury moeten verdedigen die de drie beste bijdragen zal weerhouden en ordenen. Nummer 1 wint een prijs van 3000 euro, nummer 2 ontvangt 1000 euro en nummer 3 krijgt 500 euro. De auteurs van de 3 beste bijdragen van elke taalrol zullen een samenvatting van hun werk bij de start van het Congres op donderdag 24 september 2015 komen presenteren. Vervolgens zullen alle bijdragen in een apart boek uitgegeven worden.

Inschrijven kan via de website van het Notariscongres 2015.
http://www.congres2015.be/. Er is een inschrijvingsmodule voorzien.

Belangrijke datums:
27 februari 2015:
einddatum om uw kandidatuur in te dienen
31 mei 2015: einddatum om uw bijdrage in te dienen
31 juli 2015: datum waarop de 10 beste bijdragen van elke taalrol gekozen worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s